Syklus sv

Syklus
Vattnets kretslopp, vattnet flödar kontinuerligt mellan havet, atmosfären, sjöar, älvar, bäckar, grundvattnet och allt som lever.
Den intilliggande älven lever sitt ständiga liv. Den för med sig vatten från fjällen längre bort och högre upp.  Sommartid bär den med sig måttligt med vatten men när snön smälter på våren stiger vattnet och älven blir stor bred och full av kraft. Vattnet är ett pulserande flöde.
Molnet och regnet är en annan del av kretsloppet. Det är när det regnar som man ser och upplever vattnets flöde. När det regnar återförs sötvattnet, färskvattnet till marken och jorden.  Nytt liv kan uppstå och frodas.
Molnen befinner sig i luften svävandes på olika höjd över markytan.
Molnen antar olika former. Alla har vi tittat på och associerat kring vad molnformationer ser ut som. Man ser det som för tillfället upptar ens tankar.
Bitarna som formen utgörs av är triangulära. De bildar oregelbundna former. Det gör att man även kan associera till snö, iskristaller och isberg, en annan form av vatten. Syklus handlar om naturen och miljöns kretslopp. Material; rostfritt stål,
polycarbonatskivor, LED belysning